Зустрічали Новий рік

Новий рік — свято особливе, його ми чекаємо цілий рік. Кожне свято для дитини – справжнє диво. А Новий рік зі своєю незвичайною, загадковою атмосферою взагалі ні з чим не порівняти. Для найменших жителів села Майдан-Віньковецький особливо яскравою подією цього періоду є новорічний ранок в сільському клубі.

1 січня у нашому сільському клубі для найменших дітей організували дитячий новорічний карнавал. Зібралося дуже багато малюків, батьків, бабусь. Малюки водили хороводи, лунали вітання від Дідуся Мороза і Снігурки (Богдан Волковинський та Дарія Залуцька). Завітала до малюків і непосидюча Бабуся Ягуся (Валерія Жук).


Діти із задоволенням танцювали, розважалися, брали участь у конкурсах, вікторинах. Жодне новорічне свято в галасливій та веселій компані не обходиться без розгадування новорічних загадок і це подарував Дід Мороз. Дітям сподобалося розказувати вірші біля ялинки і отримувати подарунки. Усі без виключення отримали цікаві подарунки та пакуночки із солодощами, які надав Благодійний фонд "Розвиток рідного Поділля".
А по закінченню для молоді відбулась святкова дискотека.
 Працівники бібліотеки та СК попрацювали на славу, свято вдалося - малюки, батьки та гості були задоволені.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як ми Маланку водили

Увага! Карантин!

У спільному прагненні подолати біду